Danmark är ett skämt!

image6Jag har aldrig tyckt om Danmark. Jag förknippar alltid Danmark med främlings fientlighet, dumma onyttiga wiener bröd och ja allmän idioti. Christian tyrann och stockholms blodbad var väl också danska dumheter?

Igår kväll fick vi åter igen se Danmark i hela sin härlighet. Seriöst hur dum kan man vara om man lyckats vända ett 3-0 underläge till 3-3 och sen slår någon med knytnäve i magen? Han visste mycket väl att det skulle leda till en utvisning men dansk som han var kunde han inte låta bli.

Efter lite om och men flyger slutligen det röda kortet upp och vad händer inte då? En annan dansk tomte kommer inlöpande för kung och fosterland, fast besluten att visa sitt missnöje moy domar beslutet på äkta traditionellt sätt. Han slår till den tyska domaren och så har han lyckats bli historisk. Han har lyckats med bedriften att bli Danmarks kanske igenom tiderna största idiot, och det är en titel som inte är så lätt att få!

Så de slutsatser vi kan göra är att Danmark som land nu blivit förklarat till kliniskt hjärndöd, och Sverige går vidare till EM men Danmark får checka in på särskola för att lära sig grunderna i vad som krävs för att fungera i ett civiliserat samhälle.


Källa: DN, Aftonbladet, SvD

Andra bloggar om: Danmark, Sverige, Fotboll, Landslaget, Sverige-Danmark, Matchen


BloggRegistret.se

Kommentarer
Postat av: Dane

Hah, du er da en forbandet snusidiot!
Vi skal bruge et nyt stockholms blodbad for at slippe af med arrogante svin som dig.

2007-06-03 @ 23:34:04
Postat av: Fröken T

Han hette inte Christian Tyrann, för oss nere i Skåne hette han Christian Den Gode ;)

2007-06-04 @ 00:00:58
URL: http://terriern.blogg.se
Postat av: Jorma

Märkligt...Christian "den gode" var på folkets sida och avrättade ca 80 adelsmän som tyraniserade och mördade Svenska bondefolket...och vad gör en okunnig röding som dej? jo du står på adelns sida..ojoj..detta visar enbart på var din kunskap står!!
Om jag vore dej så hade jag lagt ner skitsnacket, och skippat din blogg.

2007-06-04 @ 00:45:29
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/
Postat av: Fredrik

Jasså.Den Nation som det går bäst för just nu är Danmark i Norden på alla fronter till skillnad mot (jag vet bäst Sverige) då Svenskar skickas till bla Danmark som skriker efter arbetskraft bla och har en generellt mycket högre levnadsstandard än Sverige.Så vadå kliniskt dum i huvudet !?.

2007-06-06 @ 16:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0