Israel har inte längre någon rätt att existera

image4Hur kan världen tolerera Israel? De har inte skrivit under Genève-avtalet, de har inte skrivigt under NPT avtalet, de bryter mot FN's beslut dagligen tack vare USA som lägger in sitt veto åt Israel varje gång.

Det är uppenbart för vem som helst som vet lite om landet Israel att det är grundat och styrt på orättvisor. Det palestinska folket blir behandlade som andra klassens medborgare, och det finns många likheter mellan nuvarande Israel och gamla Sydafrikas apartheid regime. Palestinier har egna bussar, resturanger etc och de blir ständigt terroriserade av myndigheterna.

Att inte tala om den mur som byggs på palestinsk mark just nu. Vad skulle du tycka om någon började bygga en mur inne på din tomt? Israel är ett sjukt land och folk måste öppna ögonen och inse att de inte får göra vad som helst. De har utnyttjad historien och det faktum att de var med om folk mord till att få göra i stort sätt vad de vill med palestinierna.

Israel är största anledningen till att terrorism och extrema grupper växt så mycket de senaste åren.

Någonting måste göras. Israel kan inte få hålla på som de gör!

Yxöverfall hos RFSL i Stockholm

DN idag. Detta är fan sorgligt. Man tycker att sådana människor ska sitta i psykvården och få hjälp men nej då, de är ute bland oss och det är bara en tidsfråga innan man blir yxhuggen. Seriöst, hur inkompetent får psykvården vara innan någonting görs åt saken? Kanske krävs det att någon högt uppsatt chef för psykvården blir yxhuggen innan det görs någonting åt detta.

Hahaha, vilken nyhet!

Läste detta på DN: Filmade när exsambo hade sex

Kan inte hålla mig från skratt. Detta är ju fan ett perfekt film manus, både till en komedi film och/eller en drama. Komedi skulle vara den delen då tjejens mamma ser dottern ha sex på massa möjliga olika sjuka sätt.

Oj oj oj vilken sexblogg!

Jag satt och slösurfade runt lite och letade efter en riktigt bra sexblogg som kanske kunde lätta stämningen något, och FY FAN vilken grym sådan jag hittade. Det står det mest sjuka man kan komma på i den. Tjejen som skriver bloggen är så snygg dessutom OCH så har hon lagt upp massa snygga bilder på sig och när hon haft gruppsex bland annat. Mums!

Kungen

Är omöjligt att läsa ett inlägg av blogg kungen Alex Schulman utan att brista ut i asflabb. Som när Joe Labero snott hans jacka. Hahaha, jag älskar hans blogg!

Linda Rosing ska spela porrfilmer!

Vem fan vill se henne i en porrfilm? Hon ser ju för fan ut som en kille. Skulle inte förvåna mig om hon egentligen hade en penis. Fast samtidigt myser jag när jag hör att hon ger sig in i porrindustrin. Visst var det där man alltid tyckte att hon hörde hemma? Linda Rosing i Backdoor Sluts 7. Det var ödet.

Lås in Per Gahrton och släng nyckeln!

Vilken jävla skithög alltså. Lite mer förväntar man sig av politker.DN

Strejka på!

Jag tycker att det är rätt att de strejkar. Deras krav är rimliga och det är en fröjd att se SAS förlora så mycket pengar, bara för att de är giriga och inte går med på vad deras arbetare förtjänar!

DN

DN

Måste skriva.

Jag läser många andra bloggar på nätet och jag har själv en "seriös" blogg där jag angivit mitt riktiga namn. Men jag känner att jag inte riktigt vågar skriva allt jag tänker på, då folk som känner mig kan läsa det och ja, alla möjliga psykon på nätet kan hitta en och förfölja en och what not.

Så, bekvämt som det är med internet, så beslutade jag mig om att starta en anonym blogg, där jag kan få ventilera allt det jag egentligen tycker om allt och alla.

RSS 2.0