Israel har inte längre någon rätt att existera

image4Hur kan världen tolerera Israel? De har inte skrivit under Genève-avtalet, de har inte skrivigt under NPT avtalet, de bryter mot FN's beslut dagligen tack vare USA som lägger in sitt veto åt Israel varje gång.

Det är uppenbart för vem som helst som vet lite om landet Israel att det är grundat och styrt på orättvisor. Det palestinska folket blir behandlade som andra klassens medborgare, och det finns många likheter mellan nuvarande Israel och gamla Sydafrikas apartheid regime. Palestinier har egna bussar, resturanger etc och de blir ständigt terroriserade av myndigheterna.

Att inte tala om den mur som byggs på palestinsk mark just nu. Vad skulle du tycka om någon började bygga en mur inne på din tomt? Israel är ett sjukt land och folk måste öppna ögonen och inse att de inte får göra vad som helst. De har utnyttjad historien och det faktum att de var med om folk mord till att få göra i stort sätt vad de vill med palestinierna.

Israel är största anledningen till att terrorism och extrema grupper växt så mycket de senaste åren.

Någonting måste göras. Israel kan inte få hålla på som de gör!

Kommentarer
Postat av: Pelle

Självklart

2007-05-29 @ 16:21:51
URL: http://www.bloggregistret.se
Postat av: Hr Bort med kommunism propagandan

I Israel har palestinier samma rättigheter som judar. Däremot i arabländerna blir palestinier misshanlade och våldtagna i flyktingläger.

2007-12-09 @ 15:23:34
Postat av: Emil

Hur kan du vara emot Israel. Bara så att du vet så är 60 procent av invånarna i Jerusalem muslimer.
Jag har varit i Israel och jag kan säga att det du tror på är en äcklig vänstermyt skapad av Sveriges vänsterpolitik. Kolla palestina. Innan Israel var självständigt så hade judarna få rättigheter i Palestina. Och förresten så bodde det mest judar där Israel är nu. Det som man kan diskutera är USAs inblanding. Skulle man så kallat "befria Palestina" skulle man minska det judiska folkets rättigheter och dem de få rättigheter som judarna hade en gång i tiden i det gamla Palestina.

2008-01-16 @ 09:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0